Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Eufy Security S380 HomeBase 3

179,91 

4 na zalogi

EAN: 194644111984 Šifra: ANKNC-T80303D1 Kategorija:

Razširljiva lokalna shramba, brez mesečne naročnine:
zaščitite svoj dom in denarnico. Shranite posnetke lokalno brez tekočih stroškov. 16 GB vgrajenega pomnilnika, ki ga je mogoče razširiti do 16 TB.*Potisna obvestila s predogledom sličic zahtevajo, da se slike predogleda sličic začasno shranijo v oblak. Operacijski sistem bo zasedel del vgrajene pomnilniške zmogljivosti

Poenotena varnost:
Moč BionicMind vam omogoča uporabo vseh vaših varnostnih naprav eufy skupaj, integriranih z aplikacijo eufy Security. HomeBase 3 je združljiv z večino varnostnih naprav eufy in bo združljiv tudi s starejšimi varnostnimi napravami eufy*.
*Za morebitne izjeme se obrnite na uvoznika.

BionicMind krepi vašo varnost:
Oglejte si resnični potencial vaše varnosti z BionicMind—zagotavlja prepoznavanje obraza, ki filtrira opozorila, samoučeči se AI, ki izboljša natančnost na 99,9 %, in samodejno kategorizirana varnostna poročila.

Šifrirano za zaščito zasebnosti:
zaščitite svoje podatke pred radovednimi očmi s šifriranjem AES-128 + RSA-1024, ki zagotavlja, da so vaši podatki dostopni samo vam.

Alarm, ki se sproži zaradi gibanja:
HomeBase 3 odganja nezaželene goste z vgrajeno sireno alarma 100 dB, ki jo lahko sproži gibanje iz povezanih varnostnih naprav eufy.

Teža 0,2500 kg
Dimenzije 15 × 7 × 6 cm