Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

JBL Endurance Peak 3 brezžične slušalke z mikrofonom, bele

119,90 

Ni na zalogi

EAN: 6925281932601 Šifra: JBLZV-ENDURPEAK3_01 Kategorija:

Potrebujete brezžične slušalke? Endurance Peak 3 je popoln partner za vadbo, ki vam napolni vaše motivacijske sezname predvajanja z do 50 urami predvajanja in bogatim zvokom JBL Pure Bass, ki ga lahko občutite v svojih mišicah. Vzdržljiva zasnova, odporna na prah in vodo IP68, je kos najbolj prašni gorski poti in najbolj prepoteni telovadnici, medtem ko upogljivi ojačevalec ušesne zanke TwistLock™ zagotavlja varno in udobno prileganje, ki ostane ne glede na to, kako premikate telo. Z možnostjo kristalno jasnih klicev od koder koli in spremljanja okolice boste ostali povezani s svetom ne glede na to, kam vas bo vadba ponesla.


Ambient Aware in Talkthru

Ne glede na to, ali ste zunaj na teku ali v fitnesu, TalkThru olajša klicanje in poslušanje klicev kjer koli. Z Ambient Aware pa ste lahko pozorni na okolico, ne da bi odstranili slušalke.

Jasni klici s 4 mikrofoni

Tudi na vetrovni kolesarski stezi se bo vaš glas slišal zahvaljujoč mikrofonom z dvojnim oblikovanjem snopa v vsakem ušesu, ki zagotavljata jasno komunikacijo.
In z VoiceAware lahko izberete, koliko lastnega glasu želite slišati, tako da nadzirate količino vhoda mikrofona, ki je usmerjen nazaj v vaše ušesne čepke.

Powerhook™ dizajn za ergonomsko prileganje

JBL Endurance Peak 3 se udobno prilagodi z upogljivim ojačevalcem ušesnih kavljev TwistLock™, ki zagotavlja, da vaše slušalke ne bodo padle ven – tudi v najbolj aktivnih trenutkih. In ko jih snamete, se ušesni čepki samodejno izklopijo, tudi če jih ne vstavite nazaj v polnilno ohišje.

Aplikacija JBL

Ugotovite svojo pot. Z namensko aplikacijo JBL prilagodite nastavitve svojih slušalk tako, da bodo ustrezale vašim potrebam.


Specifikacije

Čas polnjenja (ure od praznega): 2
Največji čas predvajanja (ure): 10
Največji čas pogovora (ure): 5.5
Življenjska doba baterije polnilnega ohišja (največ ur): 40
Bluetooth profili: A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Frekvenca Bluetooth: 2,400 GHz – 2,4835 GHz
Bluetooth posredovana modulacija: GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Moč Bluetooth oddajnika: < 14 dBm
Bluetooth različica: 5.2
Polnilni kabel: Da
Ambient Aware: Da
Vgrajen mikrofon: Da
Polnilna torbica: Da
Prostoročno telefoniranje: Da
JBL Pure Bass Sound: Da
Powerhook: Da
Polnilna baterija: Da
Odporne na znoj: Da
TalkThru: Da
Twistlock: Da
Vodoodporne: Da
Brezžično: Da

Teža 0,1400 kg
Dimenzije 16 × 10 × 4,5 cm