Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

SONGMICS otroški regal za shranjevanje igrač in knjig, GKR33WT

39,91 

5 na zalogi

EAN: 6955880337958 Šifra: SONDV-GKR33WT Kategorija:

SONGMICS Otroška polica za shranjevanje igrač in knjig, 9 odstranljivih škatel iz netkanega blaga z ročaji, za otroško sobo, igralnico, vrtec, šolo, 62,5 x 29,5 x 60 cm, prihranek prostora, bela GKR33WT

PRVI KORAK NA MESEC: planeti in zvezde bodo pritegnili vaše najmlajše, da svoje igrače, knjige in vse druge stvari spravijo v ta organizator za shranjevanje z 9 odstranljivimi škatlami, zaradi česar bo njihova soba urejena in čista.

PREDVSEM STABILNOST: V tem organizatorju za shranjevanje ni težav z varnostjo, saj je opremljen s kompletom proti prevračanju, ki zagotavlja stabilnost, in zaobljenimi vogali, ki ščitijo malčke pred udarci.

PREPROSTA OBLIKA: Višina je prilagojena otrokom, da lahko zlahka spravijo predmete v notranjost; 9 odstranljivih škatel v 3 različnih barvah lahko postavite ravno ali nagnjeno, kar olajša kategorizirano shranjevanje igrač in knjig

Kakor raketa: sestavljanje je opravljeno v kratkem času. Preprosto pritrdite palice na plošče, namestite škatle na želeni način in to je to!

SONGMICS zagotavlja prilagojene storitve za stranke pred nakupom in po njem. Ne čakajte več in uživajte zdaj!

Specifikacije:
– Barva: bela, modra, siva
– Material izdelka: Material: plošče iz iverne plošče, papirni furnir, brez tkanine.
– Velikost izdelka: 62,5 x 29,5 x 60 cm (d x š x v)
– Teža izdelka: 5,5 kg

Vsebina paketa:
– Paket: 2 x plošča
– 9 x škatla
– 9 x cev

Teža 6,4000 kg
Dimenzije 67,4 × 35,3 × 10,5 cm