Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

SONGMICS prenosna garderobna omara, siva, LSF007G

59,90 

Ni na zalogi

EAN: 6955880348763 Šifra: SONDV-LSF007G Kategorija:

SONGMICS Prenosna garderobna omara, zložljiva omara, organizator za shranjevanje oblačil z visečo tirnico, policami, prevleko iz tkanine, za spalnico, garderobo, 110 x 45 x 175 cm, siva LSF007G

Vaš zaveznik pri urejanju prostorov: Če si želite čistega, organiziranega videza v majhnih prostorih ali garderobi in imate vsa zapuščena oblačila shranjena na enem mestu brez nereda, potem bo ta kompaktna garderobna omara SONGMICS odlična rešitev za vas!

Kaj lahko naredi za vas? Oglejte si to omaro: jasno strukturirana enota z obešalno palico in spodnjo polico na eni strani, 5 policami na drugi strani ter prevleko iz sive tkanine, ki poskrbi, da so tako daljše obleke kot zložena oblačila skrita in zaščitena pred prahom.

V čem je njena prednost? Ta organizator oblačil, izdelan iz visokokakovostnih jeklenih cevi in plastičnih spojk PP, vam bo zagotovil svojo trdnost in vzdržljivost. Nosilnost obešalne palice je največ 15 kg, vsaka plast tkanine pa lahko prenese do 5 kg

Še ena naklonjenost: morda se sprašujete, kako to omaro sestaviti, da bo stala pokončno in stabilno. Lahko se sprostite – to je enostavno in preprosto opravilo. Samo sledite podrobnim navodilom in pritrdite cevi v plastične priključke in to je to!

Kaj dobite: Prenosno omaro iz netkanega materiala velikosti 110 x 45 x 175 cm, ki vam ponuja dodaten prostor za shranjevanje plaščev, jaken, zložene posteljnine, otroških igrač in drugega.

Specifikacije:
– Barva: Siva
– Material: siva: Material: jeklena cev, plastični priključek PP, brez
-netkana tkanina
– Velikost izdelka: 110 x 45 x 175 cm (d x š x v)
– Teža izdelka: 4,3 kg
– Max. Statična nosilnost vsakega sloja: Max: 5 kg
– Max. Statična nosilnost viseče tirnice: 15 kg

Vsebina paketa:
– 1 x tkaninska garderobna omara

Teža 4,3000 kg
Dimenzije 80 × 31 × 10 cm