Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

TaoTronics PureCore ANC TWS slušalke črne TT-BH1003

59,90 

4 na zalogi

EAN: 6972103466110 Šifra: TAOTR-TT-BH1003 Kategorija:

Aktivno odpravljanje hrupa
Mikrofoni zaznavajo šum od zunaj. Slušalke nato z enakim protihrupnim učinkom preprečijo, da ga lahko slišite. Nič več nepotrebnega hrupa v kavarni, knjižnici, mestnem prometu, zasedeni pisarni ali letalski kabini – osredotočite se na tisto, kar želite slišati.

Neverjetna glasbena izkušnja
Brezžične ušesne slušalke TaoTronics TT-BH1003 prinašajo jasen zvok in predvajanje glasbe z visoko ločljivostjo predvajanja za vrhunsko brezžično glasbeno izkušnjo. 

Brezhibni klici v katerem koli okolju
Nova  tehnologija za zmanjševanje šuma posrkbi za vrhunsko izboljšanje poslušanje glasbe in zatiranje hrupa v ozadju ter zagotavlja, da se vaš glas jasno sliši na drugem koncu brez motenj – tudi v hrupnih okoljih, kot so pisarna, kavarna ali avtobus, vlak, avto itd.

Daljše poslušanje
Slušalke s polnilnim ohišjem s kapaciteto 350 mAh z uporabo nabora čipov z majhno porabo energije omogočajo celodnevno predvajanje, ves dan ponujajo izjemno glasbo na poti, ne da bi s seboj morali imeti polnilni kabel.

Enostaven nadzor
Avtomatska povezljivost slušalk takoj, ko jih vzamete iz škatlice za shranjevanje. Z dotikom prstov lahko z njimi aktivirate ANC, predvajate / zaustavite glasbo, sprejemate / končate klice .

Tehnične specifikacije: 
Zvočni kodek: SBC, AAC
Različica Bluetooth: 5.0  
Razpon Bluetooth: do 10 m
Čas predvajanja: 6 ur, do 30 ur s polnilnim ohišjem
Kapaciteta baterije: 350mAh
IPX4 vodoodporen

Kaj je v škatli:
1 x TT-BH1003 ANC True Wireless brezžične stereo slušalke s ohišjem
6 x ušesne konice (dve sta na ušesnih čepkih)
1 x polnilni kabel USB-C
1 x Navodila za uporabo

Teža 0,1500 kg
Dimenzije 18 × 12 × 3 cm